FOTO: Cedida

Gastronomia

Si t'agraden les amanides, et presentem la de salmó i llenties

A la primavera és el moment de plats frescos i que aportin poques calories

Ingredients:

Cap i espines d’un salmó preparat a filets

500 g de llenties cuites

2 ous durs

Fulles d’enciam

Creixents

Un tomàquet

Ceba

Brots d’alfals

La recepta:

Bulliu durant un parell de minuts o feu al vapor les espines i el cap de salmó. Un cop fred, traieu la carn del cap del peix i de les espines, amb cura que no quedi cap espina.

Rentar i tallar el tomàquet i la ceba. En un bol, poseu les llenties cuites, el tomàquet i la ceba tallades. Renteu l’enciam i/o escarola i els creixents; afegir al bol, com també l’ou dur tallat, els brots d’alfals i el salmó esqueixat; remeneu bé, amaniu amb oli, sal i vinagre. Refredar i llest.