Imatge del púding d’albercoc FOTO: Cedida

Gastronomia

Si t'agraden les postres, tasta aquest púding d’albercoc

Aquest dolç té una dificultat mitjana i el tindràs fet en 35 minuts

Ingredients per a 4 motlles de 1,8 dl:

8 petits albercocs

2 ous

40 grams de sucre

1 beina de vainilla

1 dl de llet

1 dl de nata líquida

Sucre en pols per empolvorar.


 

Instruccions:

Talleu els albercocs per la meitat. Col·loqueu a cada motlle una meitat d’albercoc. Poseu una font per gratinar al centre del forn per al bany maria. Aboqueu aproximadament 2 cm d’altura d’aigua. Preescalfeu el forn a 180 graus. Bateu bé els ous i el sucre fins que es torni una crema de color clar. Talleu la vainilla al llarg i raspeu les llavors, afegiu a la mescla de llet i la nata, i cuineu fins al punt d’ebullició.

Afegiu la crema de vainilla calenta, a la crema d’ous i sucre preparada. Aboqueu sobre els albercocs. Col·loqueu els motlles en el bany d’aigua. Cuineu durant uns 20 minuts al forn. Retireu i deixeu refredar. Al moment de servir escampeu pel damunt amb sucre en pols.