Un plat de sípia amb pèsols FOTO: Cedida

Gastronomia

Tasta aquesta sípia amb pèsols per llepar-te els dits

La sípia és una proteïna idònia per a la primavera, ja que aporta poques calories

Ingredients:

1 sípia de costa d’uns 600 g

500 g de pèsols tendres

300 g de cebes tendres

1 got d’aigua

1 cullerada de farina

1 all i fulles de julivert

2 cullerades d’oli d’oliva

Sal

Recepta: 

Renteu la sípia, talleu a trossos, i traieu la pell. Poseu 2 cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat. Tapeu la paella i la deixeu coure a foc suau uns 10 min. amb el propi suc. Quan gairebé no hi quedi suc, hi incorporeu la ceba tallada, un raig d’oli i sal. Remeneu i ho coeu a foc suau amb tapa, uns 10 min. Hi afegiu els pèsols i l’aigua calenta. Si els pèsols són tendres, n’hi haurà prou amb 5 minuts de cocció. Hi tireu la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i julivert i sal. Ho remeneu i ho deixeu coure, uns 3 min. redacció.