Imatge de les croquetes FOTO: Cedida

Gastronomia

Tasta aquestes fabuloses croquetes de cigrons

Aquest llegum és un clàssic de la gastronomia mediterrània

Ingredients:

300 g de cigrons cuits escorreguts

1 bossa de ‘quicos’

1 pastanaga ratllada

1 culleradeta de julivert o coriandre picat

1 culleradeta d’herbes de Provença (o barreja d’herbes aromàtiques)

1 culleradeta de tahina (mantega de sèsam)

1/2 culleradeta de comí en pols

2 cullerades d’oli d’oliva verge extra


 

Instruccions:

Agafeu els cigrons cuits i amb l’ajut d’una forquilla els trinxeu fins a fer-ne un puré. A aquesta pasta hi afegiu la pastanaga ratllada, el julivert picat, les herbes aromàtiques, el comí, la tahina i l’oli d’oliva.

Amb la pasta dels cigrons doneu forma a les croquetes, amb les mans. Les arrebosseu amb els quicos ben picats. Les serviu tant com a aperitiu o com a primer plat acompanyades d’amanida, etc.