Tasta aquesta deliciosa sopa de prunes
Aquesta recepta té un cost baix, una dificultat mitjana i no ens portarà més d’una hora fer-la
Ingredients:
- 1 Kg de prunes negres
- 3 cullerades de sucre
- 3 cullerades de tapioca
- ¾ de litre de vi negre
- 3 clavells d’espècie
- Una mica de canyella i vainilla
- 3 cullerades de gelatina de grosella
- 1 cullerada de farina de blat de moro (maizena).
Preparació:
- Es parteixen les prunes i es treu el pinyol; es deixen ensucrades ½ hora.
- En un litre i mig d’aigua, bullir el vi amb el clavell, canyella, vainilla i pela de llimona.
- En arrencar el bull afegim la gelatina i coem cinc minuts, lentament.
- S’hi tira la tapioca, es remena i a bullir cinc minuts més.
- Afegir les prunes amb el suc que s’ha fet i deixar bullir cinc minuts més.
- Finalment s’hi afegeix la farina de blat de moro dissolta en mig got d’aigua freda.
- Quan la sopa sigui ben espessa es tanca el foc i plat resolt.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.