Un postre típic de Menorca, el Puding de Brossat
Racions: 4
Dificultat: mitjana
Preu: mig
Ingredients: 400 g de brossat, 100 g de sucre, ¼ de barra de pa del dia anterior, unes cullerades de llet per mullar el pa, ½ cullerada de canyella en pols, ratlladura de mitja llimona.
Col·loqueu una mica de llet en un bol i hi afegiu el pa fins que s’hagi begut el líquid. Mireu que quedi ben mullat però sense que ragi; si és necessari, ho escorrereu una mica per treure-li l’excés de llet. Llavors aixafeu el pa amb una forquilla i ho barregeu amb el brossat engrunat, el sucre i la ratlladura de llimona. Aboqueu la barreja en un motlle rectangular. Decoreu el púding empolvorant amb canyella i un parell de cullerades més de sucre per la part superior.
Col·loqueu el púding al forn, preescalfat a 180 graus, i deixeu-ho coure una mitja hora.