La CUP vol una biblioteca per a la Floresta i les Planes i una altra per a Valldoreix

Els anticapitalistes ho proposaran amb una moció al ple de juny que també insta l'Ajuntament a replantejar el projecte de la Biblioteca Central

La CUP de Sant Cugat presentarà una moció al ple de juny que insta l'Ajuntament a replantejar i redefinir el projecte de la Biblioteca Central perquè incorpori la creació de dues noves biblioteques municipals. Un d'aquests equipaments hauria de donar servei a la Floresta i les Planes i l'altre a Valldoreix per "complir amb les necessitats demogràfiques i legals establertes". Els anticapitalistes recorden que els municipis o barris amb més de 5.000 habitants han de tenir una biblioteca local. 

A més, la moció també proposa aprovar un pla de manteniment "urgent" per a les biblioteques existents per garantir que les instal·lacions estiguin en bon estat. La formació alerta que actualment es troben "en un estat preocupant" i requereixen millores per complir amb les funcions adequades "d'una biblioteca moderna". En paral·lel a aquestes millores, els cupaires també proposen augmentar la plantilla d'auxiliars bibliotecaris d'acord amb el creixement de la població i les necessitats dels usuaris. 

CONSULTA LA MOCIÓ DE LA CUP SOBRE LES BIBLIOTEQUES

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem