Imatge exterior de l'ajuntament de Sant Cugat. FOTO: Mane Espinosa

Política

En Comú Podem, PSC i CUP demanen que el Patronat d'Educació s'integri a l'Ajuntament

Els 3 grups municipals reclamen que els treballadors d'aquest patronat municipal s'integrin a la plantilla d'educació del consistori

En Comú Podem, el PSC i la CUP volen que tots els treballadors del Patronat Municipal d'Educació s'integrin a la plantilla d'educació de l'Ajuntament de Sant Cugat. És per això que els 3 grups municipals presentaran una moció conjunta per al pròxim ple del dilluns 16 de setembre amb l'objectiu que tots els treballadors d'aquest patronat s'adhereixin a l'àrea d'educació del consistori i puguin tenir una millora en les seves condicions laborals.

Segons han explicat en un comunicat les 3 forces municipals, "les treballadores del Patronat Municipal d'Educació actualment se senten desatesos a causa de la manca d'escolta per part de l'Ajuntament i aquest fet agreuja la seva situació d'inseguretat laboral". És per això que demanen accelerar els tràmits per fer realitat aquesta integració i exigeixen fer-ho a través de sindicats. 

Entre els acords que demanen els 3 grups municipals, destaca la petició d'incorporar els treballadors del Servei d'Educació i els treballadors que no són docents del Patronat Municipal d'Educació a la plantilla de l'Ajuntament, equiparant les seves condicions laborals a la resta del personal municipal. A més, exigeixen que els docents del patronat puguin millorar les seves condicions laborals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.