Els regidors del PSC Sant Cugat, José Gallardo, Elena Vila i Pilar Gorina. Foto: Ajuntament.

Política

El PSC reclama que els ingressos per venda de patrimoni es dediquin a habitatge protegit

L'Ajuntament de Sant Cugat va posar a la venda quatre parcel·les per valor 1,8 milions d'euros

El PSC vol que els ingressos que l'Ajuntament de Sant Cugat obtingui per la venda de patrimoni municipal es destinin a habitatge protegit. Els socialistes presentaran una moció al ple municipal d'octubre per instar al govern santcugatenc a comprometre's a invertir els fons procedents de la venda de diverses finques públiques en la planificació, adquisició i construcció d'habitatge protegit.

Més info: Sant Cugat posa a la venda quatre parcel·les públiques per 1,8 milions

L'objectiu és "ampliar l'oferta d'habitatge assequible a la ciutat i respondre a les necessitats urgents dels veïns". Amb aquesta proposta, el grup socialista "busca fer front a la situació alarmant de l'habitatge a Sant Cugat i contribuir a una política local que prioritzi el dret a l'habitatge per a tots els ciutadans".

En aquest sentit, el PSC recorda que recentment l'Ajuntament de Sant Cugat ha posat a la venda quatre finques municipals de difícil aprofitament per uns 1,8 milions d'euros en total. Així, els socialistes volen que aquests ingressos s'acabin destinant a la promoció d'habitatge protegit.

Moció del PSC sobre habitatge protegit

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.