La reunió ha tingut lloc a l'ajuntament FOTO: TOT Sant Cugat

Política

Reunió del PP amb el secretari general de Barcelona: "A Sant Cugat el partit va a l'alça"

El grup municipal s'ha reunit amb el secretari general de Barcelona, Josep Tutusaus, i el diputat al Congrés Agustí Parra per analitzar les problemàtiques del municipi

El Partit Popular de Sant Cugat ha celebrat una trobada aquest dilluns, 30 de setembre, amb el secretari general de la província de Barcelona, Josep Tutusaus, i el diputat del partit al Congrés dels Diputats Agustí Parra amb l'objectiu d'analitzar les problemàtiques detectades al municipi. Aquesta reunió s'emmarca en una sèrie de visites que el partit està fent al territori, amb l'objectiu d'escoltar les necessitats locals i oferir respostes des del Parlament de Catalunya i el Congrés. 

Pel que fa a la situació particular de Sant Cugat, Tutusaus s'ha mostrat optimista i confiat en el creixement del partit a la ciutat: "A Sant Cugat segur que el PP va a l'alça. Estem ben arrelats i funcionem". El secretari general ha conclòs amb una nota d'optimisme, assegurant que el PP "anirà a més" també a la resta de Catalunya i a l'Estat: "Quan el senyor Sánchez convoqui eleccions, si és que les convoca, també anirem a més".

Tutusaus, que també és alcalde de Pontons, ha destacat la importància d'aquestes trobades per conèixer la realitat dels municipis. "Estem visitant municipis per conèixer els problemes locals i veure com des del Parlament o el Congrés els podem ajudar amb propostes que ells puguin fer". En aquest sentit, el secretari general ha remarcat que Sant Cugat té "un bon equip amb una bona junta", malgrat les dificultats que el partit ha viscut en els darrers anys. "Després d'una època complicada, tornem a estar presents", ha assegurat.

Tutusaus també ha ressaltat que el Partit Popular està compromès amb els "problemes reals" i no amb qüestions que, segons ell, han estat centrals durant massa temps, com l'independentisme: "Després d'una època en què només importava l'independentisme i la Generalitat va quedar abandonada, hem d'intentar sortir d'aquesta situació", ha afirmat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.