Edifici de l'EMD de Valldoreix a Sant Cugat. FOTO: Arxiu

Política

Valldoreix tindrà un protocol contra la violència i l'assetjament laboral

El protocol busca evitar qualsevol mena d'assetjament als treballadors de l'EMD i les persones alienes

Valldoreix tindrà un protocol per a la prevenció i actuació en casos de violència i assetjament laboral, després que així s'hagi oficialitzat en la junta de veïns de juny, que ha tingut lloc el dijous 20 de juny. Amb això, el protocol busca combatre l'assetjament psicològic, l'assetjament sexual, l'assetjament per raó de sexe i la violència en l'àmbit digital en tots els treballadors de l'EMD i les persones alienes i no tindrà cap cost per l'ens, en gestionar-lo l'empresa contractada dels riscos laborals.

Amb això, l'objectiu d'aquest protocol és "aconseguir un entorn de treball en el qual es respecti la igualtat d'oportunitats en l'àmbit laboral, així com la dignitat i la llibertat de totes les persones treballadores de l'EMD i persones alienes a ella (clients, proveïdors, etc.) que mantinguin una relació laboral amb l'EMD". D'aquesta manera, l'ens vol "deixar clar que no es permetrà ni tolerarà cap mena d'assetjament dins de les instal·lacions i centres de treball pertanyents a l'EMD i que seran durament sancionades les persones que promoguin o practiquin aquests tipus d'assetjament dins de l'EMD".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.