El sommelier d’El Bulli i de WineisSocial, Ferran Centelles, atrapat a Brussel·les
Junt amb altres sommeliers catalans, es trobava fent un tast a la capital belga i fins dijous, com a mínim, no podrà tornar a casa
El sommelier de la xarxa santcugatenca WineisSocial i d’El Bulli, Ferran Centelles, ha viscut en primera persona la situació d’alarma a Brussel·les després dels atemptats d’aquest dimarts, 22 de març, a Brussel·les en què han mort que 34 persones i més de 200 han resultat ferides.
Centelles formava part del grup de 60 sommeliers de 13 nacionalitats diferents que aquests dies participaven en els tastos que l'International Taste and Quality Institute feia a la ciutat i que acabaven aquest dimarts.
Centelles ha explicat al TOT Sant Cugat que “aquest matí, com era l’últim dia de la trobada, hem començat abans, i ens hem assabentat durant la jornada que hi havia hagut els atemptats”. “La policia, en un primer moment, no ens ha deixat sortir del lloc on estàvem, al centre de Brussel·les, però després, ens han acompanyat a l’hotel”.
Tot i que el grup de sommeliers catalans tenien previst tornar aquest dimarts a Catalunya, estan confinats a l’hotel. “Ho portem amb més o menys tranquil·litat, mantenint la calma”, ha aclarit Centelles. L’organització ens està mirant la manera de tornar a casa”, ha afegit.
Amb tot, Centelles assegura que aquest fet no es produirà aquest dimecres, 23 de març. “Aquest dimecres, segur que no podrem volar, com a mínim serà dijous, i ja es veurà, perquè hi haurà molta gent que vulgui volar llavors”, ha detallat.
“Tot i la calma que intentem tenir, la gent està molt trista” ha explicat Centelles. “Quan vam arribar, sí que vam sentir algun comentari sobre la possibilitat que una cosa així, però no ens esperàvem que passés. Ara és quan hi pensem”, ha conclòs.