Una granja de grills, La Bolera i David López, temes destacats de la setmana
Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana
Durant aquesta setmana, hem conegut el projecte emprenedor GrillCo, una fàbrica de grills a Catalunya pel consum humà i que compta amb segell santcugatenc. Amb això, els seus impulsors ens han desgranat tots els detalls d'aquest projecte i els beneficis que té el consum de grills en els humans.
A més, aquests darrers dies, el restaurant La Bolera ha celebrat el seu 40è aniversari. És per això que hem fet un repàs a la trajectòria d'aquest local de Sant Cugat, el qual va començar com un bowling bar i ha esdevingut en un dels restaurants de referència de la ciutat.
D'altra banda, hem entrevistat al jugador santcugatenc del Girona FC, David López, qui ha repassat la seva trajectòria: des dels primers passos a l'Àgora fins la temporada d'ensomni del conjunt català.
Aquesta setmana també hem conegut la història de Najiah Mohammadi, una economista i refugiada afganesa que viu de lloguer des de fa gairebé mig any a Valldoreix gràcies a un programa de Refugees Welcome.
La Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix ha posat punt final als actes de celebració del seu centenari, i durant aquesta setmana hem entrevistat a l'exalcalde Lluís Recoder, qui actualment és president de l'entitat local i qui ha repassat la tasca de Creu Roja.
En l'àmbit comercial, s'han anunciat obertures a Sant Cugat d'un nou establiment de Caprabo i un Starbucks.
Finalment, hem conegut els artistes que participaran en la 13a edició de Petits Camaleons. Així, The Tyets, Miki Núñez, Antònia Font o Figa Flawas seran alguns dels protagonistes d'aquest festival familiar.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.