La Piazzeta i La Bottega donen un tiramisú de 12 quilos al personal de l'Hospital General
El personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya ha rebut moltes mostres de solidaritat en les últimes setmanes
El restaurant La Piazzeta i la botiga de menjar italià La Bottega han mostrat la seva solidaritat amb el personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya. Els dos establiments de Sant Cugat han regalat un gran tiramisú pels treballadors de l'hospital per mostrar el seu agraïment a la tasca que fan contra el coronavirus.
El tiramisú gegant, de dotze quilos, ha estat elaborat pel Salvatore Fauzia, cuiner de La Piazzeta, seguint la recepta tradicional d'ous, cafè aràbic 100%, sucre, cacau, melindros i mascarpone. La donació ha comptat amb la col·laboració de Nicoletta Negrini, ambaixadora dels productes d'alimentació italians a Catalunya, que ha donat els pavesini i el mascarpone .
Segons expliquen Salvatore i Mònica, de La Piazzeta i La Bottega, tiramisú significa "aixeca'm l'ànim" i aquest és el missatge que han volgut enviar al personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya. En les últimes setmanes són moltes les mostres de solidaritat que han rebut els treballadors de l'hospital ubicat a Sant Cugat.