La pizza exclusiva dissenyada per la Pizza Week FOTO: Cedida

Societat

Una pizzeria de Sant Cugat s'alia amb un restaurant de 3 estrelles Michelin

El restaurant Mecànic ofereix per la Pizza Week una pizza d'edició limitada feta amb col·laboració amb el xef del restaurant Lasarte de Martín Berasategui

El restaurant santcugatenc Mecànic Pizza i el restaurant Lasarte de Martín Berasategui, amb 3 estrelles Michelin, han unit esforços per crear una pizza exclusiva amb motiu de la Pizza Week Spain Edition 2024 que se celebra fins aquest diumenge. La pizza està feta amb crema de polenta, cabdells, saltejat de shimeji i shitake en salsa de soja, carpaccio de presa ibèrica amb una part saltejada, maionesa de miso, confitats de ceba i remolatxa amb brots de wasabi. 

La pizza és d'edició limitada, ja que només estarà a la carta del Mecànic durant aquesta setmana i fins diumenge. La idea del producte ha estat del xef del Lasarte Paolo Casagrande, que ha volgut oferir-la com un "reconeixement al treball excepcional" que es fa des del restaurant santcugatenc per crear "una autèntica pizza napolitana". De fet, el xef estarà durant dos dies al local preparant aquesta pizza.

Un tall de la pizza FOTO: Cedida

A les llistes de millors pizzeries

Més enllà d'aquesta proposta per la setmana de la pizza, el Mecànic ha estat inclòs en el llistat de 50 millors pizzeries independents d'Espanya segons 50 TOP Pizza. La mateixa guia ha inclòs el restaurant de Sant Cugat a la llista de 50 pizzeries preferents d'Europa. "Ara mateix és la guia de referència a escala mundial", explica Ariadna Russo, una de les propietàries del restaurant. 

Per a Russo, aquest reconeixement després de 5 anys en funcionament "és increïble", i agraeix als clients la seva fidelitat. "Som una pizzeria de barri", apunta la propietària del restaurant, que creu que esdeveniments com la Pizza Week els pot ajudar a donar-se a conèixer més entre la ciutadania de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.