Marcelo ens obre les portes del seu restaurant. Cedida

Societat

Plaer 100% italià

El restaurant Piaceri d'Italia desperta els teus sentits amb una gran varietat gastronòmica i amb el seu servei càlid i acollidor

L’experiència de menjar al Piaceri d’Italia és per a despertar tots els sentits. Començant per una càlida i exquisida decoració que combina l’obra vista de la casa original amb tons blancs, fustes naturals, làmpades artesanals que fusionen la corda i el ferro i cadires de diferents estils i procedències. Un entorn de màxima calidesa que impressiona només en entrar. Si a això hi afegim que està situat en un carrer de vianants relativament tranquil i cèntric com el carrer Villà ja tenim la combinació ideal per a gaudir d’una de les millors experiències gastronòmiques de la nostra ciutat. Però passant als fogons, tres italians conformen l’equip de Piaceri d’Itàlia liderat pel Marcelo, un entusiasta de la cuina del seu país amb 15 anys d’experiència en el món de la restauració i amb una vocació de servei i atenció al client impecables.

Les matèries primeres de Piaceri d’Italia són de procedència italiana, això garanteix que qualsevol plat de la carta gaudeixi de la textura, aroma, sabor i qualitat com si fos cuinat a la mateixa Itàlia. Per picar no us podeu perdre la mortadel·la a la tòfona, el gorgonzola amb figues i nous o els mixts d’embotits italians. D’entrants: amanides; burrata amb tomàquets; l’exquisit “Vitello tonnato” (vedella amb tonyina, tàperes i maionesa) o el clàssic carpaccio de vedella amb parmesà i ruca. De “primi piatti” podeu gaudir dels raviolis farcits de burrata o els farcits de vieires i gambes; els espaguetis al gust (molt recomanables a la carbonara); el risotto; la lasagna o els gnocchi a la sorrentina. I com a segons, si us agrada la carn, és recomanable l’escalopa de vedella amb llimona o al vi marsala.

Visitar el Ristorante Pizzeria Piaceri d’Italia és com fer un recorregut per totes les Regioni d’Italia

Respecte a les pizzes, estrelles de la casa, en teniu 11 de clàssiques i 5 d’especials entre les quals crida l’atenció la de carpaccio de vedella amb mozzarella, parmesà i ruca. Finalment, i completant aquesta mostra de cuina artesana, resulta imprescindible el clàssic tiramisú elaborat amb els ingredients més frescos i naturals, com tota l’oferta