Reobert el restaurant asiàtic de Sant Cugat clausurat per un brot de salmonel·losis
Una família va denunciar una intoxicació alimentària després de sopar al restaurant Yokoso
El Yokoso, el restaurant asiàtic de Sant Cugat clausurat durant dos dies per un brot de salmonel·losis, va poder reobrir les seves portes el passat divendres 11 d'agost. Així, l'establiment de la plaça del Doctor Galtés ja torna a estar obert en el seu horari habitual, després que es subsanessin les deficiències detectades pels inspectors del Servei de Salut Pública
Va ser l'Agència de Salut Pública de Catalunya qui va ordenar el tancament temporal del restaurant després de detectar casos de salmonel·losis. Tot va començar després que una família notifiqués una possible intoxicació alimentària. 3 dels 4 membres de la mateixa família van presentar símptomes compatibles amb un quadre de gastroenteritis aguda hores posteriors al sopar, que va tenir lloc el diumenge 30 de juliol. Van requerir assistència mèdica i dos dels afectats va ser ingressats a l'hospital. Allà, es va confirmar que el germen era salmonel·losis.
Davant d'aquesta situació, els tècnics del Servei de Salut Pública Vallès Occidental Oest van dur a terme una inspecció sanitària de l'establiment el dimecres 9 d'agost i van detectar deficiències de les instal·lacions i d'higiene objectivant factors contribuïdors a la contaminació encreuada dels aliments. Tal com va informar l'Ajuntament de Sant Cugat, després d'unes noves diligències practicades el divendres 11 d'agost, el restaurant va poder tornar a obrir portes aquella mateixa nit, un cop els tècnics van confirmar que les deficiències havien estat solucionades.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.