Vegans i vegetarians
Vegà és aquell que no menja res d’origen animal, mentre que el vegetarià es limita a no consumir cap tipus de carn
Durant la darrera dècada alinear-se amb tendències d’alimentació està a l’ordre del dia. I és que el cos s’ha de cuidar, i una bona manera és mirar què mengem, quan i com. Una (o unes) de les tendències segurament més esteses és el veganisme, o el vegetarianisme. I què és això? Vegà és aquell que no menja res d’origen animal, mentre que el vegetarià es limita a no consumir cap tipus de carn.
Un món ben diferent és el de la cuina vegana, ja que moltíssima més gent que la que es fa dir vegana o vegetariana és amant d’aquesta gastronomia, que no té res per envejar a la cuina tradicional. Si sou d’aquells que encara pensa “què mengen aquests vegetarians si no mengen carn ni peix?”, és que us falta fer com a mínim un curs a l’Ateneu amb l’Stefania Monni. Aquest trimestre teniu dues opcions: cuina vegana (del 3 al 24 de febrer, cada divendres de 18 a 19.30 h) o cuina vegetariana sense gluten (també els divendres de 18 a 19.30 h però del 17 al 31 de març. És clar que també podeu fer-los tots dos!
Descobriu la gastronomia vegana i vegetariana a l’Ateneu!