Nutritiu i refrescant

TOT i més

Aprendre a fer batuts naturals

6 receptes de sucs i batuts per refrescar-se aquest estiu

Batut de plàtan i maduixa
 

Posa en una batedora un got de llet pot set sencera, semidesnatada o desnatada, un plàtan i cinc maduixes i deixa que es liqüí.

Si els ingredients els poses prèviament a la nevera els tindràs frescos, si no pots afegir uns glaçons al combinat.

Batut de préssec i llima
 

Per aquesta recepta  haurem de posar en una batedora sis préssecs, siguin de vinya o d’aigua, el suc de dues llimes, 400 ml de llet.

Una vegada els ingredients s’hagin mesclat homogèniament s’hi pot posar sucre o algun endolcidor al gust.

Poma, maduixes i beguda de soja
 

En aquest cas farem servir quatre pomes golden pelades, uns 200 g de maduixes, el suc de dues taronges i 400 ml de beguda de soja.

Idealment el millor és deixar tots els ingredients a la nevera per prendre’l ben fresquet, després de fer-lo.

Espumós de plàtan i xocolata
 

En un got de batre s’ha d’introduir uns 300 grams de gelat de xocolata, pot ser negre o amb llet, depenent de les predileccions de cadascú.

Afegirem un got de llet i un plàtan i ho batrem.

En aquest cas no cal afegir més sucre, ja que el gelat ja en porta.

Cogombre, pastanaga i api

Posarem a batre un cogombre, dues pastanagues i una branca d’api. Tot net i pelat.

Perquè quedi un combinat homogeni i lleuger, li afegirem mig got d’aigua freda.

Aquest suc té un poder hidratant important i a més aporta diversos nutrients.

Mix de fruites
 

Els sucs i batuts accepten una gran varietat de possibilitats, en funció de les nostres predileccions.

Amb una base de suc de taronja podem afegir infinitat de combinacions: préssec, maduixes, plàtans, pomes, peres, kiwis.

Si estan ben madurs no necessitaran sucre.