Amb ingredients naturals podeu fer front a l'acidesa

TOT i més

Com evitar l’acidesa estomacal

L’acidesa estomacal afecta moltes persones i els resta qualitat de vida

En la majoria dels casos, la cremor és resultat dels àcids gàstrics que es desplacen cap a dalt per l’esfínter que separa l’estómac de l’esòfag (que no ha tancat bé).


Els símptomes van des de cremor a la boca de l’estómac fins a un sabor amarg o agre a la gola.

Entre els factors que poden desencadenar aquest quadre destaquen: tenir sobrepès, fumar, consum de menjars copiosos i estar embarassada.


Aquí teniu alguns remei naturals per fer front a l’acidesa estomacal.


• Aigua: beveu un bon got d’aigua. Ajudarà a diluir l’àcid i propiciarà la seva devolució a l’estómac.
 

• Bicarbonat de sodi: haureu d’afegir una culleradeta de bicarbonat (4,6 g) a un got d’aigua fresca (200 ml) i veure lentament.
 

• Suc de patates: extraieu una cullerada de suc de patata, diluïu-lo en aigua i preneu-lo després d’ingerir una àpat molt pesat.
 

• Gingebre: poseu a escalfar una tassa d’aigua (250 g) i, quan arribi a ebullició, afegiu una culleradeta d’arrel de gingebre. Deixeu que es faci la decocció durant 10 minuts, coleu i consumiu.
 

• Infusió d’anís: poseu a escalfar 1 tassa d’aigua (250 ml) i, quan arribi al punt d’ebullició, afegiu 2 culleradetes d’anís (6 g). Escalfeu durant 10 minuts, deixeu reposar altres 10 i beveu lentament.

FONT: www.vitadelia.com