Dijous, 7 de novembre, se celebra la primera de les 4 sessions del curs de Cuina remeiera que s'imparteix al Museu del Monestir.
Aquesta tardor, que gira entorn a com tenir cura d'un mateix i dels altres, us proposen acostar-vos a la tradició culinària d'aquí i d'allà, que ens demostra el poder curatiu dels aliments i de les plantes, utilitzats des de fa mil·lennis tant en remeis casolans, com per a un ús medicinal de receptes culinàries, com per fer pujar les defenses i protegir-nos de la malaltia.
No et perdis aquest curs de cuina a càrrec de Muntsa Holgado, de Cuinant Cultures.
4 sessions: Els dijous 7, 14, 21 i 28 de novembre de 17:45 a 19:15 h.
Preu: 48,60€. Reduït (estudiants, aturats i pensionistes): 36€.
Cal reserva prèvia al 93 675 99 51 / museu@santcugat.cat
Fitxa de l'activitat:
Activitat: Cuina remeiera - 4 sessions
Dia i hora: 7, 14, 21 i 28 de novembre de 17:45 a 19:15 hores
Lloc: Museu del Monestir
Preu: 48,60 - 36 euros (consultar)
Organitza: Ajuntament de Sant Cugat / Museus de Sant Cugat
Dades Activitat
Data: Dijous, 07 de Novembre de 17:45 a 19:15
Preu: A consultar
Organitza: Ajuntament de Sant Cugat / Museus de Sant Cugat
Afegeix-ho al calendari