Dijous, 16 de gener, L'Ateneu acull un Tast de productes elaborats amb fruits forestals d’Eixarcolant, de 18 a 19.30 hores.
El col·lectiu Eixarcolant organitza a l’Ateneu aquest tast on podreu degustar 8 productes, elaborats a partir d’aranyó, cirera de pastor, aglà o gratacul. A part de tastar-los haurem de valorar-los tots. La vostra opinió sobre cada producte, ajudarà els investigadors d’Eixarcolant en la selecció dels productes que passen a producció pilot, per tal d’avançar cap a una bio-economia forestal.
Aquest tast s’emmarca en el projecte Plantes Oblidades, valorització d’aliments forestals per a una gestió sostenible del territori. Es tracta d’un projecte impulsat per diferents entitats de recerca i de dinamització agroecològica i que finança la Fundació Biodiversitat.
Participació gratuïta. Cal inscripció prèvia aquí: https://eixarcolant.cat/producte/tast-de-productes-elaborats-amb-fruits-forestals-valles/
Fitxa de l'activitat:
Activitat: Tast de productes elaborats amb fruits forestals d’Eixarcolant
Dia i hora: 16 de gener a les 18 hores
Lloc: Sala d'actes de L'Ateneu
Preu: Gratuït amb inscripció prèvia
Organitza: Col·lectiu Eixarcolant
Col·labora: Ateneu Santcugatenc
Dades Activitat
Data: Dijous, 16 de Gener de 18:00 a 19:30
Preu: Gratuït
Organitza: Col·lectiu Eixarcolant i col·labora Ateneu Santcugatenc
Afegeix-ho al calendari