2 joves de la Unió Ciclista Sant Cugat guanyen el Campionat de Catalunya d'enduro

Àlex Alonso ho va fer en la categoria cadet, mentre que Alejandro López-Cerón ho va fer en categoria júnior

Els ciclistes Àlex Alonso i Alejandro López-Cerón de la Unió Ciclista Sant Cugat es van imposar en el Campionat de Catalunya d'enduro, una competició que es va celebrar a Santa Susanna (Maresme) el diumenge 6 d'octubre, coincidint amb la quarta cita puntuable del calendari de la Copa Catalana. Alonso ho va fer en la categoria cadet, mentre que López-Cerón ho feia en la categoria júnior.

En el cas del ciclista júnior, Alejandro López-Cerón finalitzava en la primera posició amb un temps de 14:11.48 minuts. Per darrere el santcugatenc se situaven Gil Vidal (14:26.66) i Aniol Arbonés (14:31.41). Pel que fa al ciclista cadet, Àlex Alonso sortia vencedor del campionat amb una marca de 14:16.10 minuts. El podi d'aquesta categoria el completaven Víctor Linares (14:22.52) i Mael Massoutié (14:38.00).