Chloe Pizarro (Club Muntanyenc Sant Cugat), bronze en la Copa Base Individual

La gimnasta santcugatenca va assolir la medalla en la modalitat de cèrcol en la categoria benjamí en la 1a fase de la competició

La gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat Chloe Pizarro es va adjudicar la medalla de bronze en la 1a fase de la Copa Base Individual, una competició que va tenir lloc al Vendrell (Tarragona), el diumenge 29 de setembre. Pizarro, així, va obtenir la medalla en la modalitat de cèrcol en la categoria benjamí amb una puntuació de 12,300 punts, quedant per darrere de Dana Rogola del Rítmica Aliança Platja d'Aro (13,200 punts) i de Martina Bernal del CR El Vendrell (13,050 punts).