El Club Muntanyenc Sant Cugat assoleix 2 medalles al Campionat de Catalunya

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc s'ha penjat una plata i un bronze en la categoria sub-14

2 medalles són el botí del Club Muntanyenc Sant Cugat en el Campionat de Catalunya sub-14, una competició que s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú, entre el dissabte 15 i el diumenge 16 de juny. Amb això, mentre que Mar Sòria s'adjudicava la medalla en els 3.000 metres llisos, Berta Casas era bronze en el salt amb perxa.

Així doncs, Mar Sòria aconseguia pujar al segon graó del podi en la prova de fons, en aconseguir una marca d'11:10.69 minuts. Per davant la santcugatenca finalitzava l'atleta del FC Barcelona Chloe El Qomri (11:07.74), mentre que el bronze era per l'esportista del CE Cassanenca Queralt Rutllant (amb una marca d'11:12.57).

Berta Casas (Club Muntanyenc Sant Cugat) va ser bronze en el Campionat de Catalunya sub-14. FOTO: Cedida

D'altra banda, en el salt amb perxa, Berta Casas s'adjudicava la medalla de bronze amb un salt de 5.05 metres. Les atletes que van superar la santcugatenca es van mostrar molt més regulars durant la competició: Jeremiah Obro (del CG Tarragona) va ser or amb 5.76 metres (superant en tots els seus intents els 5.20 metres) i Ander Ramon (UA Barberà) va ser plata amb una marca de 5.38 metres.