El Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix la primera victòria de la temporada

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha vençut el CV Tenerife Libby’s La Laguna 3-1

El DSV Club Voleibol Sant Cugat inicia la Lliga Iberdrola amb la seva primera victòria aquest dissabte 5 d’octubre contra el CV Tenerife Libby’s La Laguna (3-1) al Pavelló Municipal de Valldoreix.

Després de l’èxit claríssim a la Lliga Catalana contra el Barça, el CV Sant Cugat comença la Lliga amb bones sensacions. El primer partit de la temporada ha estat ajustat, però les santcugatenques han aconseguit guanyar els sets necessaris per proclamar-se guanyadores.

El primer set ha sigut complicat. El Sant Cugat ha començat perdent el parcial, però a partir de l’entrada de Sandra Braun, les santcugatenques han anat remuntant. Després d’una intensa lluita en el primer parcial el DSV CV Sant Cugat ha aconseguit el primer set (25-23). El treball en equip s’ha fet notar i jugadores com Aina Berbel i Viviane Sandra han destacat durant el primer parcial.

El segon parcial ha començat molt igualat, però el CV Tenerife Libby’s La Laguna s’ha posat les piles i ha aconseguit superar el Sant Cugat per cinc punts, aconseguint un resultat de 20-25 i, per tant, el seu set.

Amb el marcador 1-1, el Sant Cugat no es podia permetre perdre, i ha remuntat en el tercer parcial, en el qual s’ha aconseguit desmarcar del Tenerife i finalment, l’ha guanyat per 25-18 amb una gran actuació d’Ana Cecilia Aparecida i Itziar López.

El quart parcial ha estat decisiu. Sant Cugat i Tenerife s’han esforçat al màxim, però tot i els intents de les visitants, les locals han dominat el parcial i s’han imposat aconseguint el seu tercer set per 25-19 i, per tant, la victòria en el partit.

Cal destacar l’excel·lent partit d’Ana Cecilia Aparecida i Itziar López, les quals han marcat 19 punts cadascuna d’elles en aquest primer partit de la temporada.

L'entrenador del CV Sant Cugat Leo Paserine s'ha mostrat satisfet amb els resultats davant d'un equip difícil de guanyar: "Estamos muy contentos con el primer partido porque sabíamos que iba a ser complicado porque el rival es un equipo que siempre aspira a ganar la Liga y este año ha hecho muchos fichajes y tienen muy buen equipo. Sabíamos que teníamos oportunidades y hemos tenido gran partido".