El Club Voleibol Sant Cugat es proclama campió de la Lliga Catalana

El Club Voleibol Sant Cugat guanya a un Barça que, tot i jugar una molt bona tornada, no ha aconseguit cap set

El Club Voleibol Sant Cugat aixeca el seu primer títol de la temporada davant d’un Barça que, malgrat donar-ho tot en el partit de tornada celebrat aquest dissabte 28 de setembre al Pavelló Municipal de Valldoreix, no ha pogut superar a les vermell-i-negres.

Després d’una anada on el DSV Club Voleibol Sant Cugat s’havia imposat 0-3, la tornada de la Lliga Catalana femenina ha estat molt més ajustada, però tot i això, el resultat ha estat el mateix: 3-0 a favor del CV Sant Cugat.

El partit ha començat amb un Voleibol Sant Cugat potent i un Barça que, tot i que les vermell-i-negres portaven la iniciativa, els hi han anat remuntant. Un marcador amb poca diferència que ha anat pujant a poc a poc (13-13, 15-15, 17-17, 18-18) demostrant el treball i l’esforç dels dos equips.  Tanmateix, després d’uns llargs minuts d’estira-i-arronsa, el Sant Cugat ha aconseguit desmarcar-se del Barça i, finalment, amb el marcador 24-21, Ana Cecilia Lopes (Sant Cugat) ha fet el servei i amb el remat d’Itziar López, han aconseguit el primer set (1-0).

El segon parcial ha continuat amb la mateixa dinàmica que l’anterior: un DSV Club Voleibol Sant Cugat dominant i un Barça que li apreta els talons. Quan les jugadores s’acostaven al final del parcial amb un 25-25, les vermell-i-negres han aconseguit dos punts més (27-25) que els hi han donat el segon set (2-0).

El Club Voleibol Barcelona ha començat fort el tercer parcial, però el Sant Cugat ha remuntat de seguida i, ràpidament,  ha superat al Barcelona, que cada cop veia més negra la victòria. Les locals s’han acostat a la victòria sense dificultats i han arribat a un 24-10. Després dels intents de remuntar del Barça (24-12), en un dels seus serveis, la número 3 del Barça ha fallat i li ha donat el punt de la victòria al Sant Cugat, que s’ha proclamat així campió de la Lliga Catalana femenina.

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Leo Paserine, ha demostrat la seva satisfacció pels resultats de la Lliga Catalana: "Com els hi he dit a les noies, es tracta d'un títol i s'ha de jugar com si fos una final. Crec que estem fent una pretemporada molt bona i tot i que tenim la baixa de Vivi, que s'està recuperant d'una molèstia que va tenir en el torneig internacional, esperem que es pugui recuperar per al pròxim partit".  Pel que fa al primer partit de la Lliga Iberdrola, que es jugarà aquest dissabte 5 d'octubre, Paserine ha afirmat: "Sabem que l'any passat el club va fer una temporada excel·lent, creiem que tenim un equip similar al de l'any passat i hem de veure com estan els rivals".