El CTN Sant Cugat, medalla de bronze en el Campionat d'Espanya per equips

El conjunt +50 femení del club santcugatenc va derrotar en la lluita per la medalla al CT Chamartín

L'equip femení +50 del Club Tennis Natació Sant Cugat va aconseguir una meritòria medalla de bronze en el Campionat d'Espanya per equips, una competició que va tenir a Mallorca, enrte el dissabte 27 d'abril i el dissabte 4 de maig. Les santcugatenques, així, van fer-se un lloc en el podi en guanyar 3 a 1 al CT Chamartín en la lluita per la medalla.

El CTN Sant Cugat va quedar-se a les portes de la final, i és que l'equip va perdre en les semifinals 3 a 0 davant l'RC Polo. Prèviament, les santcugatenques havien eliminat al GC Covadonga en els quarts de final per un 3 a 0.