Derrota que suposa una pedra en el camí de l’Handbol Sant Cugat cap a l’ascens

Els santcugatencs cauen per 30-28 amb el Cajasur CBM en un partit que han tingut molt favorable a la segona meitat

L'Handbol Sant Cugat ha caigut derrotat davant el Cajasur CBM en el segon partit de la fase d'ascens a Divisió d'Honor Plata, que s'està disputant a Zarautz. Els de Dani Ariño han arribat a tenir quatre gols d'avantatge a la segona part, després d'un primer temps de màxima igualtat. Però un parcial demolidor (9-3) favorable als cordovesos en els darrers minuts, ha acabat amb les esperances dels santcugatencs, que es queden ara amb els dos punts aconseguits amb la victòria en la primera jornada davant el BM Granollers B.

Més info: Remuntada de prestigi i primer pas cap a Plata de l'Handbol Sant Cugat

Primera meitat de màxima igualtat

La primera meitat ha sigut molt igualada, i és que la major diferencia a favor d'algun dels dos equips ha estat el 4-2 que ha tingut el Cajasur CBM a l'inici del matx. A partir d'aquest moment cap dels dos conjunts ha aconseguit tenir més d'un gol d'avantatge durant tot el primer parcial, i la intensitat defensiva sobresortia més que el talent ofensiu.

L'intercanvi de cops, però, era constant, i és que tots dos aprofitaven transicions ràpides després d'un gol en contra, per tornar a empatar el marcador. L'Handbol Sant Cugat ha trobat en la figura de Jordi Sancho, que ha marcat sis gols, la seva millor arma ofensiva, mentre que els cordovesos han repartit més les seves dianes. Finalment, Jan Rof, ha marcat l'últim gol de la primera part, que ha desequilibrat el marcador posant un 12-13 favorable als santcugatencs.

El parcial dels últims minuts condemna als de Sant Cugat

La segona part ha començat amb més revolucions del que havia acabat la primera. Els dos conjunts trobaven porteria amb més facilitat, tot i que la intensitat defensiva continuava sent alta. L'Handbol Sant Cugat ha trobat la manera de fer mal a la defensa dels andalusos a força de posar pilotes pel seu pivot, Sergi German, que es girava i executava des de la frontal de l'àrea. Jan Rof també aprofitava els seus llançaments, i els santcugatencs han assolit una màxima diferència favorable de quatre gols (21-25).

Però quan millor pintaven les coses, el Cajasur CBM ha tingut una gran reacció, mentre que els de Dani Ariño s'han vist una mica superats per la situació. Els cordovesos s'han aconseguit posar per davant quant faltaven quatre minuts pel final (28-27) i, tot i els intents de l'Handbol Sant Cugat per tornar a capgirar el marcador, el matx ha finalitzat amb el triomf del Cajasur CBM per 30-28.

Ara l'Handbol Sant Cugat haurà d'esperar al partit de l'última jornada, que disputarà aquest diumenge 19 de maig davant l'Amenabar Zarautz ZKE, per conèixer el desenllaç definitiu del tan anhelat ascens a la Divisió d'Honor Plata.