El Club Tennis Natació Sant Cugat es vesteix de gala pel seu mig segle d'història

El sopar ha comptat amb l'assistència de 165 persones

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha acollit aquest dissabte 9 de juliol, a la nit, el sopar de gala de celebració del 50è aniversari del club. El sopar ha comptat amb l'assistència de 165 persones, moltes d'elles persones representats de la història viva del club.

Han assistit al sopar el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig, el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, i el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret. L'alcaldessa, Mercè Conesa, no ha pogut assistir al sopar perquè encara era al congrés fundacional de CDC. Tanmateix han assistit representants d'alguns dels clubs del 'G-12', on estan els clubs més representatius de Catalunya.

Durant l'acte s'han fet diferents reconeixements i també hi ha hagut una actuació de l'orquestra Motherfucker.

Reconeixements

Taula presidencial FOTO: Haidy Blanch

El sopar ha servit per retre homenatge a moltes de les persones que han passat per la història del club. Primer però, s'ha projectat un vídeo amb entrevistes a persones emblemàtiques del club tot repassant la història de l'entitat.

Tot seguit s'ha fet un reconeixement a les persones que fa 50 anys que es van fer sòcies del club, així, com als primers membres dels clubs dels anys posteriors a la fundació, dels anys 67 i 68. També s'ha fet un reconeixement a Carmen Rojo, la històrica mestressa del restaurant El Mesón, on el 28 de desembre de 1966 es va reunir la primera junta del Club Tennis Natació Sant Cugat.

Els 15 expresidents de l'entitat també han estat homenatjats, dels quals 7 expresidents han estat presents al sopar. Cadascuna de les autoritats ha lliurat al president del club, Toni Lloret, una placa commemorativa.

 
Comentaris

Destaquem