El Club Tennis Natació Sant Cugat repassa els seus 50 anys d'història en un llibre

Aquest acte, que s'ha fet coincidir amb la diada de Sant Jordi, és l'últim del programa d'activitats del 50è aniversari de l'entitat esportiva

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha presentat aquest divendres, 21 d'abril, a la tarda, el llibre commemoratiu del cinquantenari de l'entitat esportiva, amb el títol 50 anys fent club. Aquest acte, que s'ha fet coincidir amb la diada de Sant Jordi, és l'últim del programa d'activitats del 50è aniversari. La presentació s'ha fet a la Sala d'Actes del club i ha comptat amb l'assistència de prop d'un centenar de persones. A l'acte hi han assistit socis, expresidents i exdirectius de l'entitat, i treballadors i extreballadors del club.

144 pàgines i més de 150 fotografies

50 anys fent club és el títol del llibre del cinquantenari del CTN Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

Es tracta d'un document històric, de 144 pàgines i més de 150 fotografies, que repassa el mig segle de vida del club santcugatenc, des de la reunió fundacional celebrada el dia 28 de desembre del 1966 al restaurant El Mesón de Sant Cugat fins a l'actualitat. El llibre, del que s'han editat un miler d'exemplars, l'han escrit Monica Palasí i Ramon Vilajosana, de l'agència de comunicació Comparteix, empresa responsable de la comunicació del CTN Sant Cugat.

L'acte de presentació del llibre ha estat presidit per Carmela Fortuny, tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de l'Ajuntament de Sant Cugat, acompanyada del regidor d'Esports, Eloi Rovira; Antoni Lloret, president del Club Tennis Natació Sant Cugat; Monica Palasí, de l'agència de comunicació Comparteix, i Ana Valdés, sòcia que ha col·laborat estretament amb el llibre.

Antoni Lloret ha assenyalat que "el nostre és un club esportiu i familiar, i això ha quedat molt reflectit en el llibre, que és amè i entretingut, amb moltes fotografies".

Palasí: "És un llibre explicat pels mateixos protagonistes"

A l'acte hi han participat prop d'un centenar de persones. FOTO: Lali Álvarez

Monica Palasí ha explicat que l'obra "està construïda a partir de totes les vivències que ens han anat explicant socis i sòcies del club. És un llibre explicat pels mateixos protagonistes d'aquests 50 anys".

Ana Valdés, que ha fet una anàlisi exhaustiva de la història del CTN Sant Cugat, ha assegurat que "si no s'hagués fet aquest llibre, s'hauria perdut una part de la història del club, que té un tarannà familiar que caracteritza l'entitat. Amb aquest llibre, que conté imatges d'entitat, els socis i sòcies descobriran moltes anècdotes i coses que desconeixien".

El llibre té 144 pàgines i més de 150 fotos. FOTO: Lali Álvarez
Més informació
 
Comentaris

Destaquem