El Club Tennis Natació, seu del Campionat de Catalunya Absolut per Equips de tennis

La fase final es jugarà del 7 al de 10 de desembre i l'entitat de Sant Cugat podria presentar un equip masculí i un femení

El Club Tennis Natació Sant Cugat acollirà la fase final del Campionat de Catalunya Absolut per Equips de tennis, que es jugarà del dimecres 7 al dissabte 10 de desembre. Les inscripcions, en què els clubs han de complir uns requisits, es tancaran el 17 de novembre i en el cas que hi hagi més de 8 equips per categoria (masculins i femenins) s'haurà de jugar una fase prèvia. El sorteig de la fase final d'aquest campionat català es farà el 22 de novembre.

En la categoria masculina, cada partit s'haurà de jugar 5 partits d'individuals i 2 de dobles, i en la femenina, 4 d'individuals i 1 de dobles. El CTN Sant Cugat podria participar amb un equip masculí i un altre de femení.

El CT Barcino, l'actual campió

L'última edició del Campionat de Catalunya Absolut per Equips es va jugar del 19 al 22 de novembre del 2015 al CT Sabadell. Llavors, el CT Barcino es va adjudicar les dues categories. En la masculina, el CT Barcino va superar (5-0) el Cercle Sabadallès 1856, i en la femenina, al RCT Barcelona-1899, per 3 punts a 2.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem