Els socis decidiran el futur de la UE Sant Cugat en la moció de censura

Perquè aquesta moció de censura prosperi hi han d'assistir una tercera part dels socis de l'entitat i que, d'aquests, dues terceres parts hi estiguin a favor

Els socis que participin en la moció de censura del dilluns 6 de juliol decidiran el futur de la Unió Esportiva Sant Cugat. Perquè aquesta moció de censura prosperi hi han d'assistir una tercera part dels socis de l'entitat i que, d'aquests, dues terceres parts hi estiguin a favor.

La moció de censura l'ha provocat el grup opositor a l'actual junta directiva, 'Per una UE Sant Cugat transparent i de tots'. La plataforma va presentar el passat 18 de maig una moció de censura al cos directiu de la UE Sant Cugat, que presideix Mònica Mateu. Segons un comunicat de premsa que va emetre llavors la plataforma, els membres que la integren van prendre aquesta decisió "com a resposta a les darreres dimissions de diversos tècnics del club i de persones de la junta, i a la greu situació que viu el club".

Un cop comprovades les 65 signatures presentades i havent arribat al 15% dels membres de ple dret del club i per tant validada la petició de la moció de censura presentada per un grup de socis, i segons un acord de la junta directiva celebrada el 8 de juny, la directiva va convocar els socis i sòcies a una nova assemblea extraordinària (moció de censura), el 6 de juliol. L'assemblea se celebrarà a les 20 hores en primera convocatòria, i a les 20.30 hores, en segona convocatòria, a la Sala Auditori de la Casa de Cultura, amb només dos punts en l'ordre del dia: votació de la moció de censura a la junta directiva del club, i precs i preguntes.

Continuïtat de l'assemblea del 9 de juny

L'assemblea d'aquest dimarts, 30 de juny, ha estat la continuïtat de l'assemblea extraordinària del passat 9 de juny en la que no es va poder celebrar els últims tres punts de l'ordre del dia: debat sobre la sol·licitud per part d’un grup de socis de la possibilitat de celebrar eleccions anticipades; dimissions de directius i cos tècnic, i precs i preguntes.

La segona part de l'assemblea extraordinària s'ha celebrat a la Sala d'Actes del Pavelló 2, amb uns quaranta socis, i s'ha allargat per espai de d

Les diferències són molt evidents

Una vegada més, va quedar palès les diferències entre els membres de la junta directiva de la UE Sant Cugat i un grup de socis del club, liderats per Vicenç Beltran, curiosament encara vocal del cos directiu (fa uns mesos n'era el vicepresident) de l'entitat, i Pablo Gordillo, el membre més actiu en les últimes assemblees del grup d'oposició 'Per una UE Sant Cugat transparent i de tots'.

Les diferències entre Mateu i Beltran

El passat 13 de juny, Mònica Mateu, presidenta de la UE Sant Cugat, i Vicenç Beltran, que voldria liderar un nou projecte a la UE Sant Cugat, van reunir-se durant vuit hores per analitzar la situació i buscar punts d'acord. Però amb el pas dels dies, Mateu i Beltran no han apropat postures, al contrari.

Palou analitza la marxa d'alguns tècnics

En el tram final de l'assemblea extraordinària, el directiu Xavier Palou ha explicat als socis que la marxa dels entrenadors del club Óscar de Paula (Joventut de Badalona) i Manel Blanco (CB Granollers) ha estat, segons Palou, perquè ambdós tècnics volien entrenar en categories superios. En les últimes setmanes ha dimitit Andreu Cervera. Durant la temporada també han acabat marxant Sergi Sànchez (director tècnic esportiu) i Marc Guillem (entrenador del primer equip masculí).

L'actual junta directiva, el grup opositor i socis de l'entitat han coincidit en qualificar la situació que viu la UE Sant Cugat des de ja fa mesos “de molt trista”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem