Estrella Ollé, l'atleta homenatjada a les 5 Milles Femenines de Valldoreix

L'atleta de Cubelles té 43 anys hi ha participat en gairebé totes les curses. Enguany ho farà en la prova dels 2,5 quilòmetres

Estrella Ollé Panadés serà l'atleta que enguany homenatjarà l'organització de les 5 Milles Femenines de Valldoreix. L'atleta de Cubelles té 43 anys hi ha participat en gairebé totes les curses, i en aquesta desena edició ho farà en la prova dels 2,5 quilòmetres. La corredora del club Pratenc és especialista en les proves de les Milles, tot i que també corre curses de 5 quilòmetres i curses de muntanya. L'atleta popular ha guanyat diferents campionats en proves d'aquestes característiques i també ha aconseguit un segon i tercer lloc a la Cursa d'El Corte Inglés, en la categoria de 30 a 35 anys.

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha fet públic aquest dilluns, 4 de març, en una roda de premsa, el nom de l'atleta homenatjada. Estrella Ollé ha mostrat el seu agraïment a l'organització per haver pensat en ella i ha assegurat que "la meva vida és córrer". L'atleta de Cubelles ha destacat la importància de fer esport i, sobretot, el fet que els més joves en tinguin consciència: "Fer esport et crea una disciplina, que és molt important per a la vida". Ollé té previst, un any més, desplaçar-se de Cubelles a Barcelona en tren, i de Barcelona a Valldoreix, en bicicleta. La tornada a Cubelles serà la mateixa. L'acte, que s'ha celebrat a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Valldoreix, ha estat presidit per Xavier Gavaldà, vocal d'Esports de l'EMD, i Oriol Gràcia, director de projectes de l'empresa Rungames, a banda d'Estrella Ollé.

Rècord d'inscripcions
La desena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix ha aconseguit un rècord d'inscripcions, fet que suposarà també un rècord de participació. Les inscripcions en la categoria sènior, que es van tancar dues setmanes abans del previst i que es van haver de reobrir per un allau de demandes d'inscripcions, s'han tancat finalment aquest diluns, 4 de març, amb 750 inscripcions.

S'allarga el període d'inscripcions de les categories escolars
L'EMD de Valldoreix i l'empresa d'organització d'esdeveniments esportius Rungames, amb seu a Sant Cugat, han decidit allargar el període d'inscripcions de les categories escolars. Tot i que el termini finalitzava aquest dimarts, 5 de març, l'organització encara acceptarà inscripcions dimecres i dijous. En aquests moments s'hi han inscrit unes 120 joves i l'organització ha fixat el màxim d'inscripcions en 300. Les categories escolars, que són prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet (1.000 metres de distància), són gratuïtes, com també ho són en la categoria sènior. Totes les atletes rebran un obsequi de l'organització.

La sortida del nou circuit estarà situada al davant de l'escola Ferran i Clua i combinarà l'esfalt amb la superfície de terra. Les curses escolars començaran a les 9.30 hores (mitja hora abans de l'horari previst inicialment), mentre que la sortida de la categoria de 2,5 i 5 milles (categories juvenil, júnior, sènior i veteranes) es donarà a les 11 hores (mitja hora més tard de l'horari previst inicialment).

La cursa, amb moltes novetats, el diumenge 10 de març
La desena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix se celebraran el pròxim diumenge, 10 de març, i presenta moltes i diverses novetats. Una de les novetats d'aquesta cursa popular femenina és, per exemple, que, per primera vegada, Rungames serà l'empresa responsable del funcionament d'aquesta prova de referència de l'atletisme femení català. Les altres novetats són un nou circuit, la creació d'un nou web de la cursa, que es correrà amb xip, sessions preparatòries, la Fira de la Corredora, un pàrquing amb 200 places a l'Avinguda Montmany, i un spot promocional de la cursa.

El Complex Esportiu EMD de Valldoreix també col·laborarà en les 5 Milles Femenines. Totes les atletes participants es podran banyar a la piscina després de la prova. També ho faran amb l'organització el Club Handbol Valldoreix i el Valldoreix Futbol Club.

 
Comentaris

Destaquem