El Futbol Sala Sant Cugat inicia la temporada amb una victòria

Ha vençut l'Estel Vallseca per 5-3

El Futbol Sala Sant Cugat femení ha estrenat la temporada amb una victòria per 5-3 contra l'Estel Vallseca al Pavelló del ZEM La Guinardera aquest diumenge 20 d'octubre.

Tot just començar el partit, el Sant Cugat Futbol Sala ha marcat el seu primer gol (Laura Botifoll 3'). Uns minuts després, l'Estel ha empatat 1-1. Però l'empat no ha durat, ja que l'Estel ha marcat un altre gol, però en pròpia. Així doncs, les vermell-i-negres han sumat un altre gol en el marcador (2-1) que, amb el gol de penal d'Anna Domingo (17') els hi han permès distanciar-se de les de l'Estel Vallseca (3-1). A punt de finalitzar la segona part, les visitants han marcat un altre gol que ha deixat el marcador a 3-2.

En reemprendre el partit, Claudia Jové ha marcat el tercer gol per a l'Estel Vallseca (23'), però les santcugatenques han apretat per a aconseguir la victòria amb els gols d'Ariadna Del Pozo (30') i Anna Domingo (36').

Amb el primer triomf, el Futbol Sala Sant Cugat femení es situa en tercera posició, a l'espera del segon partit de la Lliga Divisió d'Honor femení, que tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre a les 16.00 hores al Pavelló Municipal de Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts) contra el Futbol Sala Sant Vicenç dels Horts.