Gemma Gregoris (Unió Ciclista Sant Cugat) guanya el Campionat d'Espanya de triatló

La santcugatenca també va ser medalla de plata en el Campionat de Catalunya

La triatleta de Sant Cugat Gemma Gregoris (de la Unió Ciclista Sant Cugat) va finalitzar en la 1a posició en el Campionat d'Espanya de triatló en distància olímpica en la categoria 45-49, una competició que va tenir lloc a Banyoles (Girona), el dissabte 7 de setembre. Gregoris ho va fer amb una marca de 2:28:34 hores, molt superior a les seves immediates perseguidores: Vanessa de Rios (segona amb un temps de 2:36:56 hores) i Núria Bruguera (tercera amb una marca de 2:37:11 hores).

La competició també va servir com a 38a edició del Campionat de Catalunya, una competició en la qual la triatleta de la Unió Ciclista Sant Cugat es va penjar la medalla de plata en la categoria veterans 1. En la primera posició va finalitzar Carmen Maria Rodríguez (amb una marca de 2:20:20 hores), mentre que tercera era Valentina Carron (amb un temps de 2:28:45 hores).