El gimnasta Oriol Jiménez es banya en medalles en el Campionat de Catalunya d'artística

En la categoria B3, el santcugatenc ha aconseguit 2 ors, 2 plates i 1 bronze

El santcugatenc Oriol Jiménez ha aconseguit fins a 5 medalles en el Campionat de Catalunya de gimnàstica artística en la categoria B3, una competició que s'ha celebrat a Rubí, el diumenge 2 de juny. El gimnasta del GAER Rubí, així, ha assolit 2 medalles d'or, 2 plates i 1 bronze.

D'aquesta manera, Jiménez va ser campió en la modalitat de terra (amb una puntuació de 14.500 punts) i en la modalitat de barra (13.500 punts). A més, Jiménez acabava en la 2a posició en la modalitat de paral·leles (amb una puntuació de 13.400) i en la modalitat de salt (11.100). Tots aquests resultats li van permetre al santcugatenc ser bronze en la classificació general, amb una puntuació de 75.500, i només superat per Yann Sánchez (78.800) del CG Osona i Aran Pradas (76.150) del Salt GC.