L'Handbol Sant Cugat guanya a l'Handbol Sant Quirze en un partit molt ajustat

Dues victòries per al Club Handbol Sant Cugat i una derrota per a l'Handbol Valldoreix

La pilota comença a rodar i els equips d'handbol de la ciutat comencen la temporada. El masculí i el femení del Club Handbol Sant Cugat i l'Handbol Valldoreix donen el tret de sortida a la competició, el primer per lluitar per l'ascens i, els altres dos, per la permanència.

El Club Handbol Sant Cugat masculí ha triomfat en un ajustat partit contra l'Handbol Sant Quirze amb uns resultats de 29-30. El partit s'ha disputat en camp contrari, en una pista complicada on després d'un partit molt igualat (12-12 en acabar la primera part), els últims minuts han estat decisius. I és que, als 55 minuts de partit, el marcador estava a 26-26 i, en els cinc minuts següents, el Club Handbol Sant Cugat ha marcat quatre gols, l'últim sobre la botzina i que li ha donat la victòria en el partit de primera nacional.

Per la seva banda, el Club Handbol Sant Cugat femení ha debutat a la Lliga Catalana i s'ha imposat a un Club Handbol Cardedeu, que després d'haver estat a les portes de l'ascens en la temporada anterior, no li ha quedat gaires opcions davant de les santcugatenques. Durant tot el partit, les vermell-i-negres han anat per davant en el marcador, però durant els deu últims minuts la diferència ha anat augmentant i les locals han guanyat 38-24.

Victòria del Club Handbol Sant Cugat femení. FOTO: Nielo Ballart

Victòria del Club Handbol Sant Cugat femení en el seu debut a Lliga Catalana. FOTO: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Valldoreix també ha jugat aquest cap de setmana. Ho ha fet contra el CH Parets el dissabte 21 de setembre a les 16.00 hores al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez de Parets del Vallès. Els valldoreixencs han perdut fora de casa amb el marcador de 30-22. El partit ha començat igualat, amb una suau dominància del Parets, però durant l'últim quart d'hora, el Parets s'ha desmarcat aconseguint una victòria per vuit punts respecte al Valldoreix.

Així doncs, tant el masculí com el femení del Club Handbol Sant Cugat han començat molt bé la primera jornada de la temporada, mentre que l'Handbol Valldoreix no ha tingut tanta sort.