Ivan Corretja guanya el Campionat d'Europa de mobilitat reduïda

El tenista del CTN Sant Cugat es va imposar en aquesta competició continental, en vèncer a la final al britànic Mattew Grover

Ivan Corretja, jugador del Club Tennis Natació Sant Cugat, s'ha alçat amb el Campionat d'Europa de Parastanding Tennis en categoria PST2 (mobilitat reduïda per sota del genoll), una competició que va tenir lloc a Barcelona, entre el dissabte 15 i el dilluns 17 de juny. El tenista, així, va aconseguir aixecar el títol en imposar-se en la final al britànic Mattew Grover per 6 a 3 i 6 a 2.

El santcugatenc arribava com a cap de sèrie número 1 de la competició i així ho va demostrar en derrotar a Wolfgang Bliem en les semifinals (per 6 a 0 i 6 a 0) i a Andrew Higgins en els quarts de final (6 a 1 i 6 a 0).