El Junior FC guanya però queda fora de la Final Four

Els blau-i-negres han vençut 7-3 al CD Taburiente, però la victoria de l'RS Tenis els deixa sense opcions matemàtiques de classificar-se per a la Final Four

El primer equip masculí del Junior FC ha derrotat per 7 a 3 al UD Taburiente en la penúltima jornada de la fase regular de la màxima competició estatal d'hoquei herba. Tot i això, els santcugatencs han perdut les seves opcions de classificar-se per a la Final Four degut a la victoria de l'RS Tenis davant el Sanse Complutense per 2-1. Les derrotes en les últimes jornades deixaven als d'Oriol Torras en una situació complicada, en la que no depenien d'ells mateixos per ser un dels cuatre millors equips de la competició, i finalment els resultats externs han acabat condemnan als blau-i-negres

Més info: El Junior FC escura les seves últimes opcions per ser en la Final Four

Els jugadors del Junior FC ha sortit al camp molt concentrats i conscients que només els valia la victòria. Des de l'inici els d'Oriol Torras s'han mostrat superiors al seu rival, i al minut 8 ha arribat el primer gol del partit. La pressió alta ha fet afecte i, Oriol Salvador, ha recuperat una pilota que ell mateix s'ha encarregat d'introduir dins de la porteria rival, després de combinar amb Jordi Farrés. Abans de finalitzar el primer quart, el Junior FC ha aconseguit el segon gol, amb un penal córner convertit per Jordi Farrés, després d'una gran acció de Bruno Font per banda dreta.

Al segon període la història ha començat molt diferent. L'UD Taburiente ha aconseguit treure's de sobre el domini dels santcugatencs i ha retallat diferències al marcador (1-2). Els blau-i-negres han respost ràpidament amb un gol de penal córner d'Aleix Bozal, però de nou els canaris han retallat la distància amb un nou gol pocs minuts després (2-3).

El Junior FC accelera a la segona meitat

Durant el tercer quart el partit ha continuat sent un intercanvi de cops. Aleix Bozal, de nou després de la sortida d'un penal córner, ha tornat a posar els dos gols de diferència favorables al Junior FC, però l'UD Taburiente ha tornat a baixar la diferència a un gol, amb una diana de Ramiro Nicolas, en una de les poques vegades que els canaris s'han apropat a la porteria dels de Sant Cugat en tota la segona meitat.

Els d'Oriol Torras han sortit a jugar l'últim període amb més energia i conscients que no només era indispensable la victòria, sinó que també era important fer els màxims gols possibles per un possible desenllaç de la temporada pel goal average. Amb tot, els santcugatencs han aprofitat una superioritat numèrica per marcar el cinquè gol, altra vegada amb la culminació d'un penal córner per part d'Aleix Bozal, màxim anotador del matx. Els blau-i-negres encara han tingut temps de marcar dos gols més abans de finalitzar el partit, ambdós anotats per Arnau de Bruijn, el primer de penal córner, i el segon després d'una gran assistència de Bruno Font.

Homenatge a Jordi Calzada

En acabar el partit, el club ha volgut homenatjar al jugador Jordi Calzada, que avui disputava el seu últim partit a casa com a jugador del primer equip del Junior FC, i se li ha fet entrega d'un ram de flors i una fotografia commemorativa.

Homenatge a Jordi Calzada. Foto: Dani Esclusa

L'entrenador del Junior FC, Oriol Torras, ha lamentat que "s'hagi repetit la fragilitat defensiva dels últims partits" però valora positivament que l'equip "avui si ha sabut reconduir la situació" i es queda amb "el bon últim quart amb un parcial de 3-0 favorable".