L'onzena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, el diumenge 9 de març

Les principals novetats d'aquesta cursa popular són que les atletes sèniors hauran de pagar la inscripció de la prova i que el circuit es modificarà

Eventing Sports 5, l'empresa que gestiona el Complex Esportiu de Valldoreix, organitzarà el diumenge 9 de març l'onzena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix. Les principals novetats d'aquesta cursa popular són que, per primera vegada, les atletes hauran de pagar la inscripció a la prova i que el circuit es modificarà. Les atletes sèniors i veteranes (de més de 18 anys) hauran de pagar 8 euros si disposen d'assegurança mèdica i xip electrònic; 10 euros, les que tenen xip electrònic però no assegurança mèdica, i 12 euros, les que no tenen ni xip electrònic ni assegurança mèdica. En el cas de les categories de base la inscripció continuarà sent gratuïta.

Canvis en el circuit
D'altra banda, l'organització, que compta amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, també farà diferents canvis en el circuit. Fins ara, el traçat combinava l'asfalt i la muntanya, i en aquesta edició serà un circuit només urbà. L'objectiu és que no hi hagi tants desnivells i que també l'amplitud del circuit sigui còmode per a les atletes.

Entrenaments col·lectius
La cursa en categoria sènior i veteranes començarà a les 9.30 hores i, posteriorment, tindran lloc la resta de categories. Les inscripcions encara no estan obertes i l'organització dissenyarà diferents entrenaments col·lectius perquè les atletes puguin conèixer el circuit abans de la cursa.

En l'edició del 2013 hi va haver rècord de participació, amb unes 900 corredores.

 
Comentaris

Destaquem