La Gran Diada Popular del Club Tennis Natació Sant Cugat, un èxit

L'Esbart, els Caparrots, el Grup Sardanista, el Grup Mediterrània, els Geganters i els Diables també han volgut celebrar els 50 anys del club esportiu

Els Caparrots tampoc s'han volgut perdre la festa. FOTO: Haidy Blanch Els Caparrots tampoc s'han volgut perdre la festa. FOTO: Haidy Blanch

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte, 17 de setembre, durant tot el dia, un dels actes centrals del seu 50è aniversari. La Gran Diada Popular ha reunit un bon grapat d'entitats culturals de Sant Cugat, com l'Esbart, els Caparrots, el Grup Sardanista, el Grup Mediterrània, els Geganters i els Diables, amb actuacions i tallers. L'entitat també ha fet una arrossada, amb unes 250 persones.

Toni Lloret, president del CTN Sant Cugat, ha assenyalat que "hem tingut una bona participació i ha estat una jornada completa".

La Gran Diada Popular ha comptat amb l'assistència de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament. Els han acompanyat Carmela Fortuny i Damià Calvet. Mercè Conesa també ha participat en l'entrega dels trofeus socials de tennis d'aquest 2016.

Presentació de les noves equipacions

El CTN Sant Cugat ha presentat les noves equipacions del club. FOTO: Miguel Biosca

El CTN Sant Cugat ha aprofitat aquest acte per presentar les noves equipacions de l'entitat de pàdel, tennis i natació, que s'ha fet al teatre del club.

D'aquí fins a finals d'any, el Club Tennis Natació Sant Cugat té previst seguir organitzant actes del 50è aniversari, de pàdel de i de tennis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem