Les 5 Milles Femenines reobre les inscripcions sèniors, amb 250 places més

L'EMD de Valldoreix, que aquesta setmana havia tancat les inscripcions perquè havia omplert les 500 places disponibles per aquesta cursa, ha ampliat el número de places davant de l'allau de la demanda d'inscripcions

Davant de l'allau de la demanda d'inscripcions en categoria sènior per participar en la desena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, l'organització de la cursa, l'EMD de Valldoreix, ha decidit reobrir les inscripcions que s'havien tancat aquesta setmana (dues setmanes abans del previst) ja que s'havien omplert les 500 places disponibles per aquesta cursa. Davant d'aquest fenomen, l'organització ha sol·licitat al Parc de Collserola que li permeti ampliar el número d'inscripcions. El consorci del parc ha donat el vist-i-plau i, ara, l'EMD oferta 250 places més. Les inscripcions es tancaran quan s'omplin les noves places disponibles o el dimarts 5 de març, data màxima per formalitzar les inscripcions.

Un total de 300 places per a les categories escolars
Per la seva banda, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i l'empresa Rungames tenen previst cobrir també les 300 places d'incripció en les categories escolars, que són prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Les inscripcions es poden formalitzar fins el dimarts 5 de març o fins que l'organització exhaureixi el màxim de places disponibles. Les inscripcions són gratuïtes, com també ho són en la categoria sènior.

La segona sessió d'entrenament, el diumenge 24 de febrer
Aquest diumenge, 24 de febrer, amb sortida davant de l'escola Ferran i Clua de Valldoreix, a les 10.30 hores, està prevista la segona de les tres sessions de preparació per a les 5 Milles Femenines de Valldoreix, que dirigeix l'empresa www.tuentreno.com, empresa col·laboradora d'aquesta cursa que se celebrarà el diumenge 10 de març. La tercera i última sessió es farà el diumenge 3 de març.

 
Comentaris

Destaquem