Maria Casals, or i plata en el Campionat d'Espanya de Triatló

La triatleta de Sant Cugat, a més, ha aconseguit una plaça per al Campionat del Món en la categoria sub-23

La santcugatenca Maria Casals (Cidade de Lugo Fluvial) va ser la millor triatleta sub-23 del Campionat d'Espanya en la modalitat olímpic, una competició que va celebrar-se el diumenge 8 de setembre a Banyoles (Girona). Casals, amb una marca de 2 hores i 19 segons, va travessar en meta en la 2a posició de la competició, aconseguint així la medalla de plata en la categoria Elit, però penjant-se també un or en ser la millor de la seva edat.

Més info: Gemma Gregoris (Unió Ciclista Sant Cugat) guanya el Campionat d'Espanya de triatló

El triomf, així, va ser per la triatleta Sara Guerrero (1:59:45), mentre que el bronze se'l va adjudicar Maria Teresa Jiménez-Orta (2:01:05). La marca assolida per Casals, a més, va permetre a la santcugatenca obtenir una plaça per al Campionat del Món de triatló en la categoria sub-23, una competició que tindrà lloc a Málaga el dijous 17 d'octubre.