Els millors tenistes catalans desfilen pel Tennis Natació Sant Cugat

El club santcugatenc va ser escenari del Campionat de Catalunya Sènior 0

Les millors raquetes catalanes van ser presents en el Club Tennis Natació Sant Cugat, i és que el club santcugatenc va acollir el Campionat de Catalunya Sènior 0, entre el diumenge 10 i el dissabte 16 de març. Durant aquesta competició, van tenir lloc diferents categories individuals del tennis català: +30, +40, +50, +60 i +70. Així doncs, en una festa al tennis català, els grans protagonistes de la competició van ser Roger Ordeig (vencedor de +30), Joan Manel Cardona (guanyador de +40), Albert Garcia (qui es va alçar amb el títol en +50), Miquel Puigdevall (campió de +60) i Sixte Cambra (qui es va imposar en +70).