Obertes les inscripcions de les 5 Milles Femenines de Valldoreix

La inscripció té un cost de 10 euros per a atletes amb xip, i de 12 euros per aquelles que no en tenen

Ja estan obertes les inscripcions per a la 13a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, que tindrà lloc el dissabte 12 de març, i que enguany inclou per primera vegada la disputa d'una segona cursa de 3 milles per a aquelles corredores menys habituades a recorreguts tan llargs.

La inscripció té un cost de 10 euros per a les atletes que disposin de xip i 12 euros si no tenen xip. Com ja es va fer l'any passat, no hauran de pagar aquelles atletes que siguin menors de 18 anys o que acreditin que estan en situació d'atur.

Les inscripcions es poden formalitzar al lloc web de les 5 Milles Femenines. Les atletes aturades hauran de fer la inscripció presencialment al Complex Esportiu EMD de Valldoreix i hauran de presentar el Document DARDO.

Una nova cursa de 3 milles

Una de les novetats que presentarà enguany aquesta cursa pionera a Catalunya és que s'introdueix un nou circuit de 3 milles (4.827 metres) L'organització, l'EMD de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, manté la prova de les 5 Milles Femenines, de 8.045 quilòmetres, i les categories cadet, infantil, aleví, benjamins i prebenjamins.

El tret de sortida de la cursa de 5 i 3 milles es donarà a les 9.30 hores al carrer Brollador, davant el Complex Esportiu. La cursa infantil i cadet sortirà a les 11 hores, l'aleví a les 11.20 hores, i la prebenjamí i benjamí a les 11.30 hores. En totes les categories de promoció podran participar nens i nenes.

Homenatge a les voluntàries de Creu Roja

Com en el 2015, aquest any no s'homenatjarà a una atleta sinó a un col·lectiu de persones, en aquest cas a l'equip de voluntàries de Creu Roja. Tanmateix, amb la recaptació de les inscripcions es farà un donatiu a l'Associació Anita, d'investigació contra el càncer infantil.

En l'última edició, en la categoria de 5 Milles es va imposar Laura Domínguez, segona el 2014, i Rachael West (Club Natació Valldoreix) va ser segona. Van creuar la línia de meta 137 corredores. En les categories de formació hi van arribar 124 escolars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem