El Patí Hoquei Club Sant Cugat debuta amb victòria a l'OK Lliga Plata

Amb aquests primers resultats, els vermell-i-negres se situen en quarta posició de la classificació

El masculí de l'Oxigen Pati Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat el primer partit de l'OK Lliga Plata contra el CAA Dominicos. Ho ha fet per 4-2 en un partit que s'ha disputat aquest 19 d'octubre a Sant Cugat.

Tot i que el partit ha començat amb avantatge per als visitants gràcies al primer gol de Miguel López (CAA Dominicos), l'Oxigen PHC Sant Cugat no ha trigat en empatar amb el primer gol de Pau Gilabert (1-1). El partit ha continuat i el següent gol ha arribat de penal de Pau Gilabert (2-1).

En començar la segona part, els santcugatencs han tornat a marcar. Joan Farnés ha aconseguit el tercer gol per als locals, que s'han desmarcat així del CAA Dominicos (3-1). Però els visitants no s'han donat per vençuts i han marcat, de falta directa, el seu segon gol (3-2). Però no n'han tingut prou i, assegurant-se la victòria, Pau Gilabert ha aconseguit el quart i últim gol de l'Oxigen PHC Sant Cugat (4-2).

Els resultats han situat a l'Oxigen PHC Sant Cugat en quarta posició. El seu següent partit serà fora de casa contra el Club Esports Vendrell i tindrà lloc el 26 d'octubre a les 19.00 hores.