Remuntada de prestigi i primer pas cap a Plata de l'Handbol Sant Cugat

El conjunt santcugatenc demostra perquè va ser campió de la lliga regular del grup D i supera el Granollers B (25-24) després d'arribar a perdre per 8 gols de diferència

L'Handbol Sant Cugat s'abona a la remuntada i supera el Granollers B (25-24) per començar el seu camí cap a la Divisió d'Honor Plata amb una victòria. Els de Dani Ariño, després d'una primera meitat grisa, han capgirat un marcador en contra que per moments marcava una diferència de fins a 7 gols. Gràcies a la intensitat defensiva dels segons 30 minuts i l'ofici de campió, els santcugatencs han esborrat la distància en el resultat i sumen els primers 2 punts de les fases d'ascens.

Un primer temps de menys a més

Després d'uns minuts de tempteig inicial, el Granollers B ha començat a posar terra pel mig. El conjunt dirigit per Sergio Pozo ha trobat facilitats a l'hora d'anotar davant un Sant Cugat que s'ha estavellat contra la defensa rival. Tot i les aturades de mèrit de Joan Costa, el filial del Granollers ha anat ampliant la distància en el marcador fins a posar-se 7 a 14 a només 5 minuts de finalitzar la primera meitat.

En una reacció dels vermell-i-negres, però, l'equip de Daniel Ariño ha fet un pas endavant i ha aconseguit reduir la diferència fins a l'11 a 16 provisional al descans.

Es manté la dinàmica per culminar la remuntada

Una dinàmica que s'ha mantingut a l'inici del segon període, amb un Handbol Sant Cugat més endollat que ha tornat a entrar al partit a només dos gols dels vallesans. Una diferència que els santcugatencs han patit per reduir per culpa de l'actuació del porter del Granollers B, que amb les seves aturades ha desesperat els jugadors vermell-i-negres.

Però si la primera meitat s'havia caracteritzat per la facilitat amb què els rivals han aconseguit perforar la porteria santcugatenca, els de Dani Ariño han construït la remuntada en una defensa contundent que ha secat la producció ofensiva del Granollers B.

Finalment, i després d'anar a remolc tot el partit, l'Handbol Sant Cugat s'ha posat per davant en el marcador i ha confirmat la sentència amb un gol de Sergi Germán a 15 segons per al final per posar el 25 a 23. El Granollers B, en l'última jugada del partit, ha fet el 25 a 24 final.

D'aquesta manera, el conjunt santcugatenc suma els 2 punts a base d'ofici i empenta. El següent partit per continuar somiant a pujar a Plata és aquest dissabte, 18 de maig, a les 17.30 h davant el Cajasur.