Roger Martínez i Martina Benito, medalla de plata en l'Europeu de rugbi a 7

Ambdós jugadors del Club de Rugby Sant Cugat han aconseguit la medalla en la categoria sub-18

Els jugadors del Club de Rugby Sant Cugat Roger Martínez i Martina Benito han aconseguit amb la selecció espanyola de rugbi a 7 la medalla de plata en el Campionat d'Europa sub-18, una competició celebrada a Estrasburg (França), entre el divendres 5 i el diumenge 7 de juliol. Ambdós obtenen la medalla de plata, després de perdre la final davant la selecció amfitriona, França.

En el cas de l'equip femení, es va jugar una competició de tots contra tots, on el podi es va assignar en funció del total de punts aconseguits. La selecció espanyola, així, va ser segona, en guanyar 31 a 0 a Bèlgica, 19 a 5 a República Txeca, 27 a 5 a Polònia, 22 a 5 a Portugal i 22 a 12 a Irlanda i perdre davant França per 12 a 15, en el darrer duel que determinaria el vencedor de la competició, en arribar ambdós combinats amb un ple de triomfs.

Pel que fa al conjunt masculí, l'equip estatal va perdre la final vers França per 7 a 26. En les eliminatòries, van deixar enrere a Irlanda en les semifinals (12 a 7) i a Portugal en els quarts de final (10 a 5). En la fase de grups, van classificar-se com a segons, després de caure 0 a 12 contra Portugal, empatar a 12 vers Suïssa i guanyar 47 a 0 a Ucraïna.