El Rugby Sant Cugat diu adeu al somni de guanyar la lliga

Les blau-i-negres s'acomiaden a les semifinals després de perdre davant el Rugby Majadahonda en una segona part per oblidar

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat ha caigut derrotat davant el Silicius Rugby Majadahonda aquest dissabte 11 de maig a les semifinals del play-off pel títol de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques, així, s'acomiaden del somni de guanyar la lliga de la màxima divisió del rugbi femení estatal, després d'estar més a prop que mai d'aconseguir-ho.

Més info: El Rugby Sant Cugat vol colar-se en la seva primera final de Divisió d'Honor

Les d'Albert Casorrán viatjaven a Madrid conscients que, probablement, s'enfrontaven al rival més complicat de la competició, i és que les de Majadahonda van finalitzar la fase regular com a primeres classificades i són les vigents campiones del la categoria. Tot i això, el tècnic de las blau-i-negres ja va avisar de què anirien a la capital amb tota la confiança i amb l'objectiu d'aconseguir un triomf que valia un bitllet per la final.

El somni del Rugby Sant Cugat ha durat 40 minuts, els que han completat la primera meitat. Les santcugatenques s'han refet d'un inici fulgurant de les locals (0-10), i amb dues marques, la primera de Carla Arca, i la segona d'Inés Bueso, ambdues convertides per Zoe Bastide, més un cop de càstig convertit també per l'especialista francesa, han deixat el marcador amb un resultat de 10-17 favorable al descans.

Naufragi a la segona meitat

El partit s'havia posat costa avall per les de Sant Cugat, però encara restaven quaranta minuts al davant, que s'han acabat fent molt llargs. La blau-i-negres han aconseguit aguantar el marcador favorable durant pràcticament els primers vint minuts del segon acte. Però les madrilenyes han obtingut tres assajos en els següents dotze minuts, l'últim d'ells convertit, que han estat completament demolidors per les esperances de les santcugatenques.

Les d'Albert Casorrán, que ha viscut avuí el seu últim partit com a primer entrenador del Rugby Sant Cugat femení, no han aconseguit anotar en tota la segona part, i finalment el partit ha finalitzat amb el resultat de 27-17 favorable al Silicius Rugby Majadahonda.